Lehle workshop

Torsdag d. 19. april kl. 16:00-17:30, Nansensgade 24-26, 1366 København K

Hvor skal en buffer sidde i pedalkæden? Hvordan kan jeg skifte mellem flere forstærkere og instrumenter med det samme pedalboard? Hvad er forskellen på en passiv/aktiv volumepedal, og hvad betyder det for mit set-up?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, når vi torsdag d. 19. april holder workshop, hvor vi nørder igennem hvordan du kan optimere dit setup ifht. switching og buffere.
Workshoppen har fokus på “hands-on”, så tag gerne dit eget pedalboard / skitse til nyt set-up eller anderledes routing med, men du er selvfølgelig også velkommen hvis du bare er nysgerrig.

Til workshoppen får vi besøg fra Tyskland af produktspecialist Joki Schaller fra Lehle, som sammen med os fra butikken vil kigge boards/setups igennem. Workshoppen tager derfor udgangspunkt I Lehles produkter, men alt der optimalt kan løse dit problem/udfordring mest optimalt vil som sædvanligt blive anbefalet uanset mærke.

Arrangementet er gratis og vi byder på lidt til ganen, og håber at se dig til en hyggelig eftermiddag i Lehle, switching, pedalboards og nørderiets tegn!