Ofte stillede spørgsmål om værkstedet

Hvilke opgaver løser værkstedet?
Vores værksted tilbyder professionel opsætning af pedalboards og racksystemer, reparation af pedaler samt lodning af kabler mv.

Jeg overvejer at få en pedal repareret. Hvad koster reparationen?
Du er velkommen til at kontakte os via email om et prisoverslag, men det er i de fleste tilfælde nødvendigt, at du henvender dig i butikken med pedalen, så vi kan fejlsøge, før vi kan oplyse dig om en pris. For almindelige småopgaver, se vores priseksempler.

Min pedal er gået i stykker. Kan I undersøge, hvad den fejler?
Ja. Vi har et fejlsøgningsgebyr på 250 kr. Ønsker du at få repareret den pågældende pedal hos os, er fejlsøgning gratis.

Min pedal er gået i stykker, og jeg skal spille en vigtig koncert om få dage. Kan I hjælpe?
Vi stiller ingen garantier på forhånd om hastesager, da det afhænger af opgavens omfang og det øvrige antal værkstedsopgaver ved henvendelsestidspunktet. Men kontakt os gerne via email, så vi kan se på mulighederne.

Hvordan indleverer jeg min pedal til reparation?
Indlevering og afhentning af værkstedsopgaver foregår som udgangspunkt ved henvendelse i vores butik i Nansensgade. Har du ikke mulighed for at henvende dig personligt, kan du ved forudgående aftale benytte pakkepost.

Hvor lang er ekspeditionstiden på værkstedet?
Ekspeditionstiden afhænger både af opgavens omfang og det øvrige antal værkstedsopgaver ved indleveringstidspunktet. Vi bestræber os på at holde ekspeditionstiden indenfor 14 hverdage, men den kan i perioder være længere. Du er velkommen til at kontakte os via email før indlevering, og få oplyst den forventede ekspeditionstid.

Hvordan ved jeg, om min reparation er færdig?
Vi kontakter dig enten via email eller telefonisk, så snart reparationen er klar til afhentning i butikken.