Om Effektpedaler

Effektpedaler.dk blev grundlagt i 2006 som en webshop med speciale i boutique-pedaler til guitarister og bassister. I 2009 åbnede vi en specialforretning med eget værksted i Nansensgade i København. Her tilbyder vi Danmarks største udvalg af effektpedaler fra hele verden. Vi tilbyder også opsætning af pedalboards og racks samt reparationer af pedaler mv. Vi reparerer ikke andet end pedaler. Reparations-opgaver kan indleveres direkte i butikken. Der skal altid bestilles tid til pedalboard-opsætning/gennemgang/rackbygning i forvejen. Læs mere om værkstedet her.

Der er altid kaffe på kanden og god tid til fordybelse i vores butik. De fleste pedaler kan afprøves i vores demorum, eventuelt med eget instrument og/eller pedalboard.

Prøvning sker altid under hensyntagen til andre kunder, butikkens personale, beboere m.v. Er der flere kunder, fordeles prøvetiden så vidt muligt, så alle får mulighed for at prøve. Der skal altid aftales tid for større opsætninger udover elguitar/bas, som f.eks. blæseintrumenter, steeldrums, harpe, cello, synth/keyboards m.v.

Vi har følgende udstyr til prøvning:

Forstærkere

Tone King Imperial 20th Anniversary
Marshall JTM 50 Bluesbreaker
Aguilar Tonehammer 500

Instrumenter

Fender 1978 US Stratocaster
Fender 52′ Customshop Telecaster
Gibson 2001 US Les Paul Standard

Fender American Standard Jazz Bass

Besøg butikken virtuelt